Lad os tale om FLOW og hundetræning

Flow er defineret som den optimale tilstand af bevidsthed, hvor du har det bedst, og du præsterer dit bedste.

Termen FLOW refererer til de øjeblikke med fuld opmærksomhed, hvor du (og hunden) er så fokuseret på opgaven at alt andet forsvinder.

Og HEY det er ret vildt. Når I er i flow, så lærer hunden hurtigere, læringen sætter sig bedre fast og hunden har det fantastisk.

Synonymerne for FLOW er mange:
Peak performance
Being in the zone
Runner’s high
The forever box
Flydende
Lethed
At være i Boblen
etc.

Hvis vi kigger på hvor optimalt flow er, så viser studier at vi er 500% mere produktive og effektive når vi (og hunden) er i FLOW.

500% det er CRAZY meget... Det svarer til at du kan opnå de samme resultater med din hund ved kun at træne 1 time om ugen i stedet for 5 timer - OG opnå samme resultat!!!!

FLOW forbedrer hukommelsen
FLOW forkorter læringstiden med op til 50 %
FLOW forbedrer produktiviteten og effektiviteten med op til 500%

Der er ikke noget at sige til, at forskerne stadig studerer og forsker i FLOW, da det uden sammenligning er den vildeste og mest optimale tilstand vi og hundene kan være i, når vi skal præstere eller lære noget.
Derfor har vi nørdet og studeret, og vi har inkorporeret en unik FLOW formel på vores træneruddannelse JUST BE PRO samt vores videreuddannelse JUST STEP UP

Det betyder at du ikke blot lærer at træne hund og undervise andre i at træne hund. Du lærer at træne hunde og hundeejere med flow for øje.

Du lærer formlen til at forkorte læringstiden med op til 50%, du lærer at forbedre produktiviteten og effektiviteten med op til 500% !!!!

Du bliver kort sagt en hamrende dygtig hundetræner !!!

På grund af den store efterspørgsel har vi ekstraordinært åbnet op for en ny omgang JUST STEP UP der starter i december 2021.

Der er tilmeldingsfrist i denne januar måned hvor du sparer 2000kr på uddannelsen!!!!
Lær mere om uddannelsen her 👉 https://www.justbedog.com/juststepup

Er Just Step Up for dig?
Just Step Up er for dig, der ønsker at bliver endnu dygtigere og optimere dine færdigheder med vores FLOW-formel, den nyeste viden og de mest progressive træningsmetoder.
Du er allerede Just Be Pro instruktør, eller har en anden træner- eller instruktøruddannelse.
OBS Just Step Up uddannelsen er også designet til uddannelse af instruktører og trænere i diverse foreninger og klubber. Er I flere i klubben eller foreningen, som ønsker ny inspiration og adgang til den nyeste viden, så skriv til os på pro@justbedog.com, så finder vi en løsning til jer.

SÅDAN FUNGERER JUST STEP UP
Vi starter i december 2021 og slutter september 2022
Uddannelsen varer 1 år og der er både teoretiske og praktiske eksamener.
Uddannelsen er live og der er i alt 11 moduler. Undervisningen foregår på Sjælland.
Uddannelsen ledes af Lea Nor, Christina Berantzino og Tanja Benn, og vi vil give vores absolut bedste, så vi kan undervise, guide, støtte og hjælpe dig hele vejen igennem.

Når vores eksterne eksperter er på, er vi også med på sidelinjen til at hjælpe dig. Det betyder altså, er der altid er minimum 3 top undervisere til stede, så der er god tid til at hjælpe den enkelte. Dette er noget vi lægger meget vægt på og prioriterer højt på uddannelsen.

Læs mere og tilmeld dig her 👉 https://www.justbedog.com/juststepup

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar