Er du klar til træning, der virkelig rykker?

Fra hundeelsker til hundeelsker, vi er glade for, at du fandt os. Vi vil elske at hjælpe dig videre med din træning.

Vores team hos Just Be Dog er helt unikt. Vi er alle specialister indenfor forskellige områder, så vi kan garantere dig, at uanset hvilket hold du ønsker at gå på, så har vi en af de bedste instruktører til præcis den ekspertise, du har brug for.

Du kan møde alle vores specialiserede undervisere HER

Vi ved, at det er en personlig ting at gå til træning med hunden. Det er vigtigt, at du og hunden føler jer trygge og at du kan stole på, at I bliver forstået og set. På vores hold og kurser er der altid god tid til den enkelte, og der er plads nok til at en hund, som behøver lidt afstand selvfølgelig bliver respekteret. 

Har du brug for hjælp til hvilket hold eller kursus der passer dig og din hund, så er vi klar til at hjælpe dig. Tøv endelig ikke med at skrive til os på: hello@justbedog.com


Hold

Heldags- og weekend kurser

Foredrag

Det siger kursisterne...

 • Just Be Dog  Har deltaget først på hvalpeholdet i efteråret og nu på et grundtræningshold - meget anbefalesværdigt. God positiv tilgang, rart miljø og hensyn til den enkelte hund. Tak Tanja, for nogle virkelig gode træningstimer. Asta og jeg nyder vores mandage aftener! 🐶👌🏻❤️ ”

 • Just Be Dog


  Super træning med Tanja. Meget fin individuel træning både i grundfærdigheder og på spor. Altid med et smil på læben og et godt blik for hund og fører.
  Det kan varmt anbefales!! 👍”

 • Just Be Dog  Spændende hold som alle er med fokus på hver enkelt hund og god vejledning til de ønsker man har for hvad ens egen hund skal lære, på hundens præmisser. En klar anbefaling til din bedste ven på 4 poter!”