Adresse:

 

Stestrupvej 110 

4360 Kirke Eskilstrup

CVR: 40409297

Kontakt:

 

Har du spørgsmål eller fedback, så skriv til os på:

hello@justbedog.com

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle

© 2019 by Just Be Dog  - Handelsbetingelser - Kontakt

Hold dig opdateret med videoer, nyheder og rabatter direkte i din indbakke!

Hemmeligheden bag succes er at acceptere din hund, som den er, og engage dig i træningen med den.

Lea, medejer hos Just Be Dog

Mit navn er Lea Nor. Jeg er certificeret hunde- og klikkerinstruktør. Jeg er uddannelsesleder, foredragsholder og underviser. Jeg er grundlægger af www.leanor.dk og Danmarks største onlinetrænings medlemsklub Boblen for sportshunde og deres fører.

Jeg har levet af hund og undervist, siden jeg blev færdiguddannet instruktør i 2013.

 

Jeg har haft hund hele mit liv, men begyndte først for alvor at interessere mig for træningsmetoder og hundesport i 2010, da jeg blev udfordret i træningen af min fantastiske selvstændige islandske fårehund Uma. Da jeg fik Uma havde jeg angst, stress og led af insomnia. Når det var værst, sov jeg kun ca. 5-6 timer om ugen. Uma var uvurderlig for mig. Vi var altid sammen, og med hende ved min side begyndte min healing.

Senere fik jeg min første border collie, som jeg havde planlagt skulle være min konkurrencehund i agility. Kiddo havde dog andre planer. Det viste sig, at hun var bange for: andre hunde, lyde, børn, mennesker der går "underligt" og meget mere. Jeg troede vi skulle ud og konkurrere, men hun viste mig en anden vej. Hun lærte mig en masse om frygt. Både min og hendes.

Hun udfordrede mig til at lære endnu mere om adfærd og træning. Med hende startede jeg på min tredje instruktøruddannelse. Jeg var sulten for at lære og vide mere. Mest af alt for at hjælpe Kiddo, men også fordi gnisten inde i mig kun blev større og større. Jeg lærte at forstå hundens signaler og kropssprog. Lærte at komme i øjenhøjde med hunden. Og jo mere jeg lærte, jo mere forstod jeg, hvor lidt jeg ved. Hundene blev mine største læremestre.

Udover at blive teknisk dygtigere og klogere på læring, adfærd og hundesprog, så giver hundene mig en indre ro.

Sammen med hundene begyndte jeg en lang rejse med selvudvikling og en dybere forståelse af mig selv og samspillet med dem. Connection er nok det ord, som beskriver det bedst.

Jeg er så glad for, at du er her.

Din hundeven, 

Lea 

The basics

HVEM ER DU?

Lang historie kort. Jeg er hunde-elsker, uddannelseleder, kursusholder, forelæser, blogger, iværksætter, yogi og "recovering" perfektionist. 

Jeg bruger min tid med mine hunde, familie, venner og kursister. Jeg kan ikke lade være med at deltage i alverdens seminarer og kurser om hunde, adfærd og læring. Det er min store passion. Når jeg har et øjeblik, så er det der mit fokus forsvinder hen. Jeg har en uforklarlig lyst til at vide mere og mere og blive dygtigere og dygtigere. Kan aldrig få nok af samspillet mellem hund og menneske.

 

HVOR ER DU FRA?

Jeg er født i Svendborg, boet i Odense fra 0-7 klasse, boet i Nærum fra 7-10 klasse, efterskole på Langeland i 10'ende klasse, boet i Ollerup da je to 1.g på Fåborg Gymnasium, boet i København/Østerbro da jeg gik i 2. og 3. g på Christianshavns Gymnasium, flyttede lidt rundt i København, mens jeg gik på Roskilde Universitet og fik titlen Cand.com med karakteren 12 i mit speciale, mens jeg studerede til hundeinstruktør hos henholdsvis Vibeke Reese og Irene Jarnved. Jeg arbejdede for Henrik Vibskov som indkøber og butiksbestyrer. Jeg åbnede to butikker. En butik i KBH og en i Oslo. Senere arbejdede jeg med PR for By Malene Birger og med sociale medier hos Nordisk Film. Flyttede til Karlslunde og blev certificeret hundeinstruktør hos Hund & Træning. Blev selvstændig og begyndte at undervise fuldtid som instruktør med en lille hundeshop. Flyttede til Gentofte og dernæst Tuse Næs, og nu bor jeg i Lejre, Roskilde og lever udelukkende af min store passion: hund.

 

HVAD SKRIVER DU OM?

Jeg skriver om hundetræning, mental træning, konkurrencetræning, mine erfaringer og om de fejl jeg har begået på min vej. Jeg håber, at mine fejl kan hjælpe andre til at forstå dem selv og deres hunde bedre. 

 

HVOR MANGE HUNDE HAR DU?

I dag har jeg 4 hunde. Uma (islandsk fårehund 12.06.2009), Effie, border collie 20.02.2015), Noell, border collie 04.09.2016), Lucy, border collie 15.07.2017).

Vi træner FCI lydighed, agility og hyrdning.

 

Hundetræning

 

HVOR LANG TID HAR DU TRÆNET HUND?

Jeg har haft hunde hele mit liv, så har faktisk altid trænet hunde. Jeg begyndte bevidst at træne hund og interessere mig for hundesport og konkurrencer for 10 år siden. Jeg har undervist siden 2013.

 

HVILKE TYPE TRÆNING UNDERVISER DU I?

Jeg er uddannet klikkerinstruktør, og min undervisning samt træning af mine egne hunde er inspireret af klikkertræningen. Men jeg bruger også andre metoder såsom lokning i min træning og undervisning.

Som navnet ”Play To Peak ” antyder er legen, positive følelser og engagement fundamentet i undervisningen og træningen. 

  

HVEM UNDERVISER DU?

Jeg underviser hundefører på alle niveauer. Alt fra førstegangs-hundejere til erfarne konkurrenceudøvere og instruktører og adfærdsbehandlere.   

Jeg er grundlægger af Boblen – Danmarks største onlinekursus udbyder indenfor positiv baseret hundesport og coaching. Via online-undervisning hjælper jeg danske, svenske og norske hundetrænings-entusiaster - fra sprøde nybegyndere til hardcore konkurrenceudøvere og instruktører.

 

HVAD ER DIN UDDANNELSE?

Jeg er uddannet Cand.Comm fra Roskilde Universitet, hundeinstruktør fra Hund & Træning, Krops Master hos  Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet sig både indenfor coaching og hundetræning. Jeg er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. 

 

HVOR UNDERVISER DU?

På en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen producerer jeg et succesfuldt online community, som leverer træning og inspiration til alle som har brug for det. Udover online undervisning så har jeg hold på Sjælland i Roskilde området, har uddannelse i Jylland og på Sjælland. Ellers underviser jeg i hele landet og udlandet, når jeg bliver inviteret til at holde kurser og foredrag.

 

HVORDAN KAN JEG TRÆNE MED DIG?

Jeg har holdundervisning, uddannelse, enetimer, workshop, onlinekurser, holder foredrag, seminarer og meget mere. Skriv til mig her hvis du ønsker at booke mig til et kursus eller foredrag: lea@justbedog.com