Jeg elsker læring og udvikling, og jeg er på en personlig mission om at være åben for læring, så jeg hver dag ved lidt mere, end jeg gjorde igår, og dermed kan hjælpe flere hunde og mennesker. 

Jeg tror på, vi er stærkere sammen, og jeg elsker den forskel, jeg får lov til at gøre for hundene og deres fører.

- Lea Nor

 

Lea er hundetræner, klikkerinstruktør, uddannelsesleder, foredragsholder og hundesportsudøver og som hun selv siger det, så er hun "recovering" perfektionist. Hun er grundlægger af www.leanor.dk, www.justbedog.com og Danmarks største onlinetrænings medlemsklub Boblen.

Lea har levet af hund og undervist, siden hun blev færdiguddannet instruktør hos Hund & Træning. Hun har også en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet (Cand.comm), og har været under uddannelse hos både Irene Jarnved og Vibeke Reese. Hun er uddannet Krops Master hos Nomi Correli, Mentor hos Christine Eilvig og har sidenhen videreuddannet sig indenfor coaching og hundetræning. Hun har deltaget på diverse adfærdsseminarer blandt andet BAT med Grisha Stewart og Hundens dæmpende signaler med Turid Rugaas hos Betina Sabinsky. Lea fortsætter med at lære mere og har blandt andet deltaget på Karolina Westlunds onlineseminarer om adfærd og hundens følelser. Hun kan ikke lade være med at deltage i alverdens seminarer og kurser om hunde, adfærd og læring. Det er hendes store passion. Når hun har et øjeblik, så er det der hendes fokus forsvinder hen. Hun er fuldt ud dedikeret til at skabe mere uddannelse og vækst indenfor området innovativ positiv baseret hundetræning. Kan aldrig få nok af samspillet mellem hund og menneske.   

Hun har haft hunde hele hendes liv, men begyndte først for alvor at interessere sig for positiv baseret træning og hundesport i 2010, da hun blev udfordret i træningen og hverdagen af hendes islandske fårehund Uma. I dag lever hun med sine fire fantastiske hunde, Uma, Effie (border collie), Noell (border collie) og Lucy (border collie)

Lea tror på, at alle, uanset art, lærer og trives bedst i et kærligt og positivt miljø. Vi skal følge det som føltes godt. Følge gnisten og glæden i hundens øjne, og derfor er hun altid på jagt efter at kunne optimere træningen med positive forstærkningsteknikker.

​Hun er på en mission om at få mere leg og glæde ind i hundetræningen og har produceret et succesfuldt online community, som leverer træning og inspiration til alle som har brug for det. Udover online undervisning så har hund enetimer og hold på Sjælland i Roskilde området, holder uddannelser på Sjælland. Ellers underviser hun i hele landet og udlandet, når hun bliver inviteret til at holde kurser og foredrag.  

Du kan kontakte Lea via: lea@justbedog.com

"Lad ikke dine forventninger stå i vejen for at se den hund, som er lige foran dig."

Lea Nor

 

lea hunde strand.png

Det siger kursisterne:

Just Be Dog

“Tuuuuusind tak for dig 🙏🏻❤️ Du giver så meget inspiration videre... sikken et fantastisk foredrag som gav noget at tænke over 🥰 ... Din tilgang til samarbejdet mellem hund og fører har virkelig hjulpet mig med en masse indsigt i relationen mellem mine hunde og jeg ❤️”

Just Be Dog

“Tusind tak for en fantastisk aften i såå flotte omgivelser. Wow. Og tak for sådan et hudløst ærligt og sårbart foredrag, hvor intet var holdt tilbage — jeg så flere med våde øjne — og alle tog meget læring med hjem. Tusinde tak for det! ❤️”

Just Be Dog

“Lea’s fantastiske evne til at se sammenspillet mellem hund og fører er helt enestående. Begge mine hunde knoklede som sindssyge og jeg total lykkelig for mine helt specielle, dejlige og fantastiske hunde. Den mentale del til hundeføreren var super fed og gav virkelig stof til eftertanke. Ting og oplevelser blev billedligt talt gravet ned i skoven på vej hjem. Tak Lea fordi du er dig”