Mit navn er Sabina Gloor og er født i 1992. Jeg bor i Solrød Strand sammen med mine 2 hunde Aske (2009) og Hope (2019) og er uddannet cand.scient. i Animal Science ved Københavns Universitet og som hundeinstruktør hos Hund & Træning. Jeg er i stand til at optimere hundens trivsel og præstationsevne gennem forebyggende behandling, som bl.a. inkluderer ernæring, sundhed, velfærd og adfærd.

Jeg har haft hund (Lady 1989 og Rico 2004) hele mit liv og har elsket at lege, træne og hygge med Dem. Desværre blev begge hunde (Amerikansk Cocker Spaniel og Cavalier King Charles Spaniel) ramt af allergi/sygdom og trods intensiv behandling på Landbohøjskolen, måtte vi tage al for tidlig afsked med Dem.

Efter et ophold i USA, Arizona, hvor jeg besøgte og arbejdede som frivillig på et dyreinternat, besluttede jeg at gennemføre uddannelsen ”Animal Science” på Københavns Universitet.

Jeg har specialiseret mig indenfor ernæring til hunde og har i samarbejde med mine professorer på KU udarbejdet og udgivet en videnskabelig artikel omhandlende ”Fedme og overvægt blandt familiehunde i Danmark”.

Udover korrekt ernæring er træning, leg og masser af motion et vigtigt element for at din hund får et optimalt hundeliv.

Sideløbende med min uddannelse på KU har jeg gennemført et BAT-seminar (Behaviour Adjustment Training) samt instruktøruddannelsen hos Hund og Træning.

Jeg har aktivt trænet Aske (labrador retriever) og Hope (labrador retriever formel 1) og anvender belønningsbaseret træning.

 Jeg arbejder målrettet på at forudse og forebygge de mulige sundheds- og trivselsproblemer der kan opstå i hundens liv – fra hvalp til senior. I et tæt samarbejde med dig som hundeejer, vil jeg kunne tilbyde ernæringsrådgivning samt hold- og individuelle træningsforløb, der er målrettet din hunds behov. Jeg har således fokus på såvel det forebyggende som de helbredende indsatser, der i kombination vil sikre dig en sund og velfungerende hund, både fysisk, socialt og mentalt. 

Link til videnskabelig artikel: https://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2019.104730

 

Sabina kan træffes på: sabina@justbedog.com

Sabina skriver:

"Jeg elsker alle hunde af alle racer, typer og størrelser og ønsker via korrekt ernæring og træning at sikre din hund et godt, sundt og aktivt hundeliv."

Skærmbillede 2020-01-27 kl. 19.24.18.png
  • Just Be Dog

    “Vi har nu gennemført vores første hvalpetræning hos Sabina. Det har vi været virkelig glade for. God og spændende træning, med vores hvalp på nu snart fire måneder. Det har givet os rigtig meget og vi har valgt at fortsætte. Det kan varmt anbefales”